Maskiner för träåtervinning

Bild på trä mattrial

Vi på Dewi AB erbjuder en omfattande utbud av maskiner som är speciellt utformade för att underlätta processen för träåtervinning. Genom att samarbeta med välrenommerade tillverkare som Falach maskiner, Muetek maskiner och Ecokraft Pelletieranlagen, kan vi erbjuda innovativa lösningar för att omvandla träavfall till värdefulla resurser.

Falach Brikettmaskiner

Kända för sin pålitlighet och höga prestanda, deras maskiner är utformade för att komprimera träavfall till bränslebriketter. Detta gör det möjligt att effektivt använda det återvunna materialet som energikälla. Genom att använda Falach Brikettmaskiner kan du enkelt och smidigt producera briketter av hög kvalitet från träavfall.

en Muetek Brikettmaskin mot en vit bakgrund

Muetek Brikettmaskiner 

Är en annan pålitlig partner inom träåtervinning. Deras avancerade teknologi möjliggör effektiv komprimering av träavfall till kompakta briketter, vilket minskar avfallets volym och underlättar transport och lagring. Med Muetek Brikettmaskiner kan du enkelt omvandla träavfall till värdefulla bränslebriketter som kan användas för uppvärmning eller energiproduktion.

Ecokraft Pelletieranlagen

Erbjuder en rad kraftfulla pelletpressar för träåtervinning. Deras maskiner är uppdelade i två kategorier: de som producerar mer än 1 ton per timme och de som är under 1 ton per timme. Oavsett behov kan du vara säker på att hitta en pelletpress från Ecokraft som passar dina krav. Deras teknik möjliggör en effektiv omvandling av träavfall till pellets, vilket är ett populärt bränsleval inom flera industriella och kommersiella sektorer.

en ecokraft pallersmaskin

Genom att investera i dessa pålitliga och högpresterande maskiner kan du ta del av fördelarna med träåtervinning på ett effektivt sätt. Du bidrar till att minska avfallsmängden, bevara naturresurser och främja en hållbar cirkulär ekonomi.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt sortiment av maskiner för träåtervinning och hur vi kan hjälpa dig att välja den bästa lösningen för dina behov. Tillsammans kan vi ta ytterligare steg mot en mer hållbar framtid.