Om DeWi
Vi förser trä och metallindustrin
med maskiner

Kunder inom sågverk och möbeltillverkning

DeWi är ett företag som har ett brett sortiment av nya och begagnade maskiner och verktyg för bearbetning av trä och metall. Våra huvudsakliga kunder är sågverk, möbelindustrier, större och mindre snickerier och olika företag inom metallindustrin med både nya och begagnade maskiner för bearbetning av trä och metall.

Erfarenhet från träindustri

När Kåge grundade DeWi var målsättningen att inte bara sälja maskiner utan att också ta hand om hela affären från att ge rätt råd och vägledning inför investeringen, transport, installation till att erbjuda service och underhåll. Kåge har själv erfarenhet av produktion då han tidigare arbetat inom möbeltillverkning och har under sina 30 år i träindustrin en samlad kunskap och erfarenhet som gör att du som kund kan känna dig trygg genom hela affären.

Se vilka maskiner vi kan erbjuda

Hög kvalitet på våra maskiner

Vi på DeWi har som målsättning att våra maskiner ska hålla en hög kvalitet detta har vi kunnat uppnå genom att vi valt bra och trygga leverantörer som vi har en god kontakt med, både här och ute i Europa. Några av våra leverantörer är Alpha Brush Aps, Kuper GmbH och Scanhugger A/S.

Brett sortiment av maskiner

Vi ser till att ha ett brett produktsortiment så att du som kund ska kunna hitta det du efterfrågar både när det gäller nya och begagnade maskiner och verktyg. Vi tror mycket på det personliga mötet och därför gör vi gärna besök hos dig för att få en helhetsbild av verksamheten och se ditt behov så vi kan ta fram det bästa som gynnar dig ekonomiskt i form av lönsamhet.

Kontakta oss för rådgivning