Scanhugger

En bild på en flistugg från Scanhugger

Scanhuggers maskiner är högkvalitativa, robusta och framför allt pålitliga. Deras mångsidiga produktutbud erbjuder lösningar för många tillämpningsområden för återvinning av återanvändbara material.

Bland Scanhuggers produktsortiment finns shredders (sönderdelare), flistugg och kvarnar. Scanhuggers erbjuder kompletta färdiga system. Vi konstruerar anläggningar efter kundens behov.

Flismaskiner

HL-serien av Scanhuggers flismaskiner är unik i sin förmåga att bearbeta ett brett utbud av material, så som massivt trä, spånskivor, plywood, kartong, papper och pallar.

Flishugg

HT-serien av Scanhuggers flishugg är idealiska för tillverkning av flis av hög kvalitet. HT är unik i sin förmåga att bearbeta massiva träslag, ribbkanter och avskärningar till ett enhetligt spån.

Guillotines

Scanhuggers HK-Guillotine är utformad för att kapa träavfall utan närvaron av en operatör. Med sitt låga driftljud är den idealiskt lämpad för att placeras i fabriken precis vid källan till avfallet.

Hammarkvarn

Scanhugger Hammermill EU-serien är mycket lämplig för att enkelt slipa grova spån av bland annat massivt trä, spånskivor och MDF till en fördefinierad partikelstorlek som sträcker sig från 6 – 15 mm beroende på ditt val av maskin.

Överbandsmagnet

Med Scanhugger kan du implementera ett modulärt system för din transportör och metallsepareringsteknik. Dra nytta av modern, robust teknik med låga underhållsbehov.