ROLLERI ROBOTIC

Kollaborativa Robotar – COBOT för trä och metallindustrin.

COBOT är en mycket enkel teknik för exempelvis slipning av trädetaljer. Det är på ditt företag som du kan se fördelarna.

Tack vare den intuitiva joystickkontrollen och den integrerade mjukvaran kan dessa maskiner enkelt användas av vem som helst. Inga programmerings kunskaper behövs eller specifika tekniska kunskaper.

Användning av kollaborativa robotar kan bidra med att minska kostnaderna för små och medelstora företag. Maskinen kan kompensera för brist på specialiserad personal.

Maskinerna är en del av industri 4,0 projekt, för innovativa lösningar för hälsa och säkerhet.

COBOTIC 100 C

COBOTIC 100 C, känner igen deformationer utan operatörs programmering, genom att helt enkelt indikera handlingsutrymmet via en första och sista punkt. Dessutom har den banbrytande teknologi tack vare användningen av en 6-axlig UR5 e-samarbetsrobot Med 6 DOF-roterande leder och en noggrannhet på +/- 0,03 mm< /b>, med användbar belastning enligt ISO 9283.

COBOTIC 90 C

Cobotic 90 C, har ett verktygsmagasin med fyra platser. Utöver standardutrustningen finns en verktygskatalog med ett brett utbud av modeller som kan användas på denna maskin. En banbrytande teknologi tack vare användning av 6 DOF-roterande leder och en noggrannhet på +/- 0,01 mm, med användbar belastning enligt ISO 9283

COBOTIC 100 M, Robotcell för svetsning

COBOTIC 100 M, Robotcell för svetsning. Det finns olika modeller för olika typer av svetsning. Denna maskin är extremt enkel och passar även för små produktionsenheter.

Den enkla mjukvaru-utvecklingen gör det möjligt att förenkla alla programmerings aktiviteter, med korta startprocesser. Operationerna är snabba och enkla tack vare de viktigaste kommandona är placerade på handtaget. Genom att använda dessa kommandon kan du ange start och slutpunkt.

Rolleri Robotic är ett företag som har gjort sig kända inom industrin genom att erbjuda avancerade automatiseringslösningar. Deras huvudsakliga inriktning är att utveckla och tillverka robotteknik och automatiseringssystem som kan användas inom en mängd olika industrier.

En av de framträdande tjänsterna som Rolleri Robotic erbjuder är skräddarsydda automatiseringslösningar. De samarbetar med sina kunder för att förstå deras specifika behov och utvecklar anpassade robotlösningar som kan möta dessa krav. Denna flexibilitet och anpassningsförmåga har gjort dem till en förtroendefull partner för företag som söker att automatisera sina processer.

Rolleri Robotic fokuserar även på att hålla sig i framkant av teknologisk utveckling. De investerar i forskning och utveckling för att säkerställa att deras produkter är uppdaterade med den senaste teknologin och kan möta de föränderliga kraven inom industrin.

Ta steget mot ökad produktivitet och effektivitet. Kontakta oss för mer information kring våra produkter