Houfek

Houfek sätter kvalitet och pålitlighet i fokus för varje produkt de tillverkar.

Genom att använda väl beprövad teknik och material har du en maskin i många år. Som genomgående har de alltid Siemens elektronik genom hela sitt produktprogram.

Deras noggranna tillverkningsprocesser och kvalitetskontroller säkerställer att varje maskin som lämnar deras fabrik lever upp till deras stränga krav. Med Houfeks maskiner kan du vara trygg i vetskapen om att de kommer att fungera pålitligt och effektivt under lång tid framöver.

En houfek bredbandsputs mörkt dupek

Bredbandputsar

Houfek producerar även högkvalitativa bredbandsputsar som är speciellt utformade för att hantera olika utmaningar inom träbearbetning och metall. Dessa putsar har en robust och stabil konstruktion som garanterar långvarig prestanda och tillförlitlighet.

Med en kraftfull motor och precisionsslipband kan du enkelt och effektivt avlägsna material, forma ytor och ge dina träprodukter den perfekta finishen Med kraftfulla motorer kan du enkelt och effektivt avlägsna material och ge dina produkter den finish du önskar.

CNC maskiner

Houfek erbjuder avancerade CNC maskiner, 3-5 axliga, som levererar överlägsen precision och effektivitet för maskinbearbetning. Deras CNC-maskiner kombinerar toppmodern teknik med robust konstruktion för att möta de mest krävande industriella behoven. 

Standard/Classic maskiner

Houfek producerar högkvalitativa Standard/Classic maskiner som är speciellt utformade för att möta olika behov inom träbearbetning. Dessa maskiner har en robust och stabil konstruktion som garanterar långvarig prestanda och tillförlitlighet. Med en kraftfull motor och precisionsslipband kan du enkelt och effektivt avlägsna material, forma ytor och ge dina träprodukter den perfekta finishen.

Houfek är en ledande tillverkare av högkvalitativa maskiner för träbearbetning och har en bevisad historia av att leverera pålitliga lösningar till branschen. Med vår expertis och innovation har vi byggt upp ett rykte som ett företag som levererar maskiner av högsta kvalitet som möter och överträffar våra kunders förväntningar.

När du väljer Houfek kan du vara säker på att du får en pålitlig partner som finns vid din sida genom hela processen. Vi erbjuder inte bara högkvalitativa maskiner, utan även en omfattande service och support. Vårt dedikerade team av experter finns här för att svara på dina frågor, ge råd och hjälpa dig att hitta rätt maskin för dina behov. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder.

Ta steget mot ökad produktivitet och effektivitet. Kontakta oss för mer information kring våra produkter