Fametec - GM Machinery

en fametec maskin

Fametec är kända för sin höga standard när det kommer till produktkvalitet och tillverkningsprocesser. De har investerat betydande resurser i avancerad teknik och utrustning för att säkerställa att deras produkter är av högsta standard. Detta har gjort dem till en pålitlig leverantör för många företag som är beroende av kvalitetskomponenter och produkter för sin verksamhet.

Deras maskiner är inriktade mest på dörr / fönster /  golv industri, med en omfattande avdelning för automation.

Tappmaskiner:

Linjär tappmaskin som kombinerar hög flexibilitet med en produktionskapacitet upp till 4 st/min.

Kan bearbeta från 300 mm till 6000 mm långa element i automatiskt läge utan justeringar, med en mjukvara som är mycket enkel att handhava. Två arbetsstycken samtidigt, olika längder inget problem.

Finns med automatiskt eller manuellt verktygsbyte. Upp till fyra motorer/spindlar, varje sida av maskinen.

Bearbetningscenter:

Att identifiera den idealiska lösning för varje behov, blir nyckeln för framgång för våra kunder.

Med dessa maskiner som är anpassade för fönster och dörr tillverkning, är möjligheterna stora för ett optimalt resultat.

Vi är ständigt hårt engagerade att lyssna på dina behov för att lösa ett problem hos dig. Vi anpassar oss hela tiden för innovativa lösningar, anpassade till dagens produktionsbehov.

Automation:

Automatiska system med robot teknik, med automatiska förflyttningar, ex montering av beslag i karm och dörrar. Systemet kan kopplas i realtid. Skräddasydd i din produktion ökar din produktivitet.

Fametec är ett företag som specialiserar sig inom industrin och erbjuder en mängd olika produkter och tjänster. De är kända för sin expertis inom olika områden som metallbearbetning, plastproduktion och elektronik. Med en imponerande erfarenhet och en dedikerad arbetsstyrka strävar Fametec efter att möta de unika behoven hos olika industrier.

En av de framträdande tjänsterna som Fametec erbjuder är att skräddarsy lösningar enligt kundens specifika behov. Detta innebär att de kan anpassa produkter och komponenter för att passa en mängd olika applikationer och branscher. Deras förmåga att anpassa sig till olika krav har gjort dem till en eftertraktad partner inom industrin.

Ta steget mot ökad produktivitet och effektivitet. Kontakta oss för mer information kring våra produkter